MOL csapat Vívás Blog

Szilágyi Áron: A páston elért dolgokkal akarok a lapok címoldalára kerülni

2012.11.18. 12:10 | MOL Csapat Blog | Szólj hozzá!

szilagyi4.jpgSzilágyi Áron idén megerősítette, amit a szakemberek már évek óta tudnak, hogy világklasszis a sportágában. Ezt a Londonban fantasztikus vívással elért olimpiai aranyérmével bizonyította.

Áronra ugyanakkor a sportszeretőkön kívül a hölgyek és a divatlapok is felfigyeltek. A Cosmopolitan már korábban fotósorozatot közölt a népszerű sportolóval, míg legutóbb egy internetes szavazáson a világ 15 legjobb pasija közé is beválasztották a Vasas klasszisát. A modellek, színészek, énekesek mellett ő az egyetlen sportoló.

„Hallottam róla, nagyon aranyosak, akik rám szavaztak, örülök is neki, de én továbbra is elsősorban a sporteredményeimmel akarok a lapok címoldalán szerepelni, a páston elért dolgokkal akarok kitűnni” – mondta Áron.

„Amióta visszatértem az olimpiáról, sok új ismeretséget kötöttem, de egyáltalán nem érzem úgy, hogy a londoni sikerek óta futnának utánam a lányok” – mondta Áron, de népszerűségéről mindent elmond, hogy az októberben dupla címlappal előrukkoló Cosmopolitan borítóján is ő mosolygott vissza.

“Mivel egyáltalán nem tartozom a gyakorlott modellek közé, sokszor csetlettem-botlottam a fotózáson, de végül minden flottul ment. A közös munka nagyon jó hangulatban telt, érdekes témák merültek fel az interjú során és egy nagyon vidám csapat foglalkozott velem” – emlékszik vissza a sokak szerint leghelyesebb sportoló.

Az olimpia óta ugyan több fotózáson is részt vett, de mint elmondta, egyelőre hidegen hagyja a divatszakma, úgy érzi, az még várhat, jelenleg csak a december végén esedékes országos bajnokság érdekli.

Áron elmondta, annak ellenére, hogy a Károly Gáspár Református Egyetem pszichológia szakára jár, a jövőben is két pszichológussal dolgozik együtt. „Úgy gondolom minden sportolónak, aki az enyémhez hasonló nagy siker ér el, szüksége van pszichológusra, hiszen a sikert is tudni kell feldolgozni”.

Tisztában van vele, hogy ellenfelei „tét nélkül” vívhatnak ellene, hiszen nekik nem kell megmagyarázni, ha esetleg kikapnak az olimpiai bajnoktól. Örülök neki, mert mindenki motivált lesz, és ennek köszönhetően minden asszót komolyan kell venni”.

Áron számára külön motivációt jelent, hogy címvédőként áll pástra és az idei eredményei alapján is legfőbb esélyesnek számít. 

A bejegyzés trackback címe:

https://molcsapat-vivas.blog.hu/api/trackback/id/tr874912374

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása