MOL csapat Vívás Blog

Bemutatkozik: Szilágyi Áron

2010.08.18. 17:44 | MOL Csapat Blog | 1 komment

Üdvözöllek a blogon!

Szilágyi Áron vagyok, kardozó, világbajnok, olimpikon. A MOL csapat tagjaként a jövőben lehetőségem nyílik titeket hétről hétre friss információkkal ellátni magammal, versenyekkel, edzőtáborokkal, egyéb témákkal kapcsolatban ezen az oldalon keresztül. Amennyire időm engedi, megpróbálok naprakész lenni és minél több időt a gépem előtt tölteni blogbejegyzés írásával. Emellett folyamatosan frissülő facebook oldalon is nyomom követhetitek a velem és a kardvívással kapcsolatos aktuális híreket. Akik pedíg nem csak a vívó sport iránt érdeklődnek, azoknak nagy szeretettel ajánlom a www.molcsapat.hu site-ot, melyen friss magyar érdekeltségű sporthíreket olvashattok.

Én a kardforgatást 10 éve kezdtem el a Vavas vívóberkein belül. Nevelőedzőm Gerevich György volt, a hétszeres olimpiai bajnok Gerevich Aladár fia, az olimpiai ezüstérmes Nemcsik Zsolt mestere. 2008 augusztusában bekövetkezett tragikus halála óta nem tudja egyengetni az utamat. Az elmúlt másfél évben Somlai Béla mesteredzővel készülünk a versenyekre. Csapatban felnőtt világbajnoknak és világbajnoki bronzérmesnek mondhatom magam.

Emellett idén a világranglista 7. helyére sikerült felküzdenem magam. Bízom benne, hogy a jövőben elvégzett munka gyümölcseként újabb csapat ill. egyéni érmeket gyűjtögethetek világversenyeken és felzárkózhatok a ranglista vezető élbolyához.

A sport mellett világi ambícióimnak élve most szeptembertől az ELTE hallgatója leszek nemzetközi tanulmányok szakon.Rövid bemutatkozásom után kellemes olvasgatást kívánok neked a blogon!

A bejegyzés trackback címe:

https://molcsapat-vivas.blog.hu/api/trackback/id/tr492231071

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

eszteredler · www.nehagyjuk.com 2012.08.31. 10:27:48

Kedves Áron!

Szeretnénk Neked egy felhívást küldeni, amelyhez csatlakozásodat szeretnénk kérni!
Nagyon megtisztelő lenne, ha csatlakoznál hozzánk!
Részleteket levélben tudnék csak küldeni!

Köszönjük szépen előre is!
A felhívást az alábbiak fogják közzétenni szeptember közepén:
Fábri Péter – író
Garai-Édler Eszter – tipográfus
Kerék-Bárczy Szabolcs – közpolitikus
Kováts Kriszta – színművész

Tisztelettel:
Eszter Garai-Édler
Desktop editor
Geographical Research Institute Hungarian Academy of Sciences
H-1112 Budapest, Budaörsi út 45. / H-1388 Budapest P.O. Box. 64
Phone: (+ 36-1) 309 2600 ext. 1451 / Mobile: +36 30 280 9942
Skype: eszter_garai
süti beállítások módosítása