MOL csapat Vívás Blog

A Joy magazin szerint Szilágyi Áron 2012 legszexisebb pasija

2013.02.11. 14:00 | MOL Csapat Blog | Szólj hozzá!

szilágyi áron.jpgSzilágyi Áron népszerűsége a londoni olimpia óta a rock sztárokéval vetekszik. Ez természetesen nem is meglepő, hiszen London első olimpiai bajnoka nem sokat változott, azóta is az a közvetlen kedves fiatalember maradt, aki az ötkarikás játékok előtt volt.

Ugyan még csak 23 esztendős, de már így is példakép, hiszen több rendezvénynek is sztárvendége volt, és a MOL által támogatott Új Európa alapítvány egyik rendezvényén is ő volt a „klasszis sportoló”, akit példaképül állíthatott a fiatalok elé. Emellett olyan „szokatlan” helyeken tartott előadást, mint a Szépművészeti Múzeum.

Olimpiai győzelme és ezek az élménybeszámolók rengeteg  gyereket  tettek kíváncsivá és cselekvővé, hogy megismerje a vívást. Így ami korábban „elképzelhetetlen” volt, az elmúlt időben a gyerekek maguktól mentek le a vívótermekbe.

A Vasas klasszisa természetesen kiélvezte a hírtelen jött népszerűséget, de október eleje óta teljes erővel edz, előbb a magyar bajnokságra (melyen két aranyérmet nyert) majd a Világkupákra, de elsősorban az augusztusi budapesti világbajnokságra. 

Áronra ugyanakkor a sportrajongókon kívül a hölgyek szívét is megdobogtatja. Erre jó példa, hogy már korábban a Cosmopolitan egy internetes szavazásán a világ 15 legjobb pasija közé is beválasztották. Ennek ellenére továbbra is elsősorban a sporteredményeivel, a vívásban elért újabb jelentős sikereivel akar a lapok címoldalán szerepelni.

Ennek ellenére a Joy magazin januári számában is ő szerepel, annak apropóján, hogy a lap szavazása során 2012 legszexisebb pasijának választották az olimpiai és világbajnok vívót.

A lap által közölt interjúból kiderül, Áron kedvenc szava a gyöngy, melyet korábban egyébként is a legszebb magyar szónak választottak. Legjobb tulajdonságnak a hűséget tartja, míg a legrosszabb véleménye szerint, hogy néha arrogáns, de úgy véli erről elsősorban a családját és a barátait kell megkérdezni.

Szereti a Coldplay muzsikáját, tetszett neki a legutóbbi James Bond film a Skyfall, és legutóbb Mick Jagger életrajzát olvasta. Annak ellenére, hogy imádja Budapestet és nem vágyik hosszabb időre egyik külföldi városba sem, de Alaszkára vagy Új-Zélandra azonnal elutazna ha tehetné, mert ezeken a helyeken még sosem járt, viszont nagyon szeretne eljutni oda, bármilyen messze is vannak.

Egy lakatlan szigetre viszont nem vinne semmit a barátnőjén kívül, úgy véli ha kedvese vele van, másra nincs is szüksége.

A bejegyzés trackback címe:

https://molcsapat-vivas.blog.hu/api/trackback/id/tr35073536

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása