MOL csapat Vívás Blog

A kardozókat a kitört Etna sem tántorítja vissza

2011.10.14. 09:07 | MOL Csapat Blog | Szólj hozzá!

Szilágyi Áron legjobb magyarként a hatodik helyen végzett az olaszországi vívó világbajnokság kardozóinak egyéni versenyében. Előzetesen érmet szeretett volna, de mint elmondta, így se csalódott. 

„Az egyéni verseny lement, és ugyanúgy, mint tavaly egy hatodik helyezést hozott számomra. Ezzel nem egészen lehetek elégedett, de nem is szomorkodom miatta. Szerettem volna érmet szerezni, viszont ahhoz a tavalyelőtti világbajnokot kellett volna megvernem, ami csakúgy, mint egy éve, most sem ment” – mondta Áron.  

Elismerte nem szeret a német Limbach ellen vívni, a stílusa és a magassága még mindig nagyon megzavarja. Az elmúlt két nap a pihenésről szólt. Csütörtökön elmentek megnézni Taorminát, a görög színházat és egyéb nevezetességeket.  

„Voltunk Catania belvárosában, átéreztük az igazi szicíliai hangulatot. Közben az Etna is kitört, de ez nem tántorít minket vissza attól, amiért idejöttünk. Volt egy rövid edzés, pénteken pedig levívjuk a csapatversenyt” – mondta a csapatverseny előtti felkészülés utolsó szakaszáról. 

A magyar csapat első ellenfele Ausztrália lesz a legjobb 32 között, majd a folytatásban a kínaiak jönnek. Áron úgy véli ezt a két meccset kötelező hozniuk, szerinte ezzel nem is lesz probléma.  

„A négy közé kerülésért a megjósolt oroszokkal kerülünk szembe, véleményem szerint ez lesz a legutóbbi világbajnok elleni összecsapás lesz igazi megmérettetés” – mondta Áron, aki 2007-ben élete első világbajnokságáról aranyéremmel tért haza.

A bejegyzés trackback címe:

https://molcsapat-vivas.blog.hu/api/trackback/id/tr863302080

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása