MOL csapat Vívás Blog

Egész Párizs a vívó vb lázában ég

2010.11.06. 08:51 | MOL Csapat Blog | Szólj hozzá!

A magyar vívók és kísérőik az Eiffel-torony melletti négycsillagos szállodában pihenhetik ki a világbajnokság fáradalmait. Szilágyi Áron szerint nagyszerűek a körülmények és az egész város a vb lázában ég. A magyar vívóválogatott legnagyobb része szerda délután érkezett meg Párizsba, a vívó világbajnokság helyszínére. Szilágyi Áron beszámolója szerint az utazás gyorsan eltelt, semmilyen probléma nem merült fel se a fel, se a leszállásnál.

 Az egész csapat szállása az Eiffel Torony közelében van egy négycsillagos hotelben, így a versenyzők nagyszerű körülmények között tölthetik a napjukat az edzések között. 

„Tegnap délelőtt edzettünk még egyet és megnéztük, ahogy Iliász Nicolas kvalifikálja magát a selejtezőkörből. Ez nem a döntők illetve a 64-es tábla lebonyolításának helyszínén volt, ami majd a Champs Élysées-n lévő Grand Palais lesz, hanem egy sportcsarnokban valahol a város szélén” – mondta Szilágyi Áron.

 A 21 éves magyar versenyző harmadik világbajnokságán vesz részt, és nem titkolja, hogy folytatni akarja a hagyományokat és ezúttal is éremmel akar hazatérni. „A délutáni program szabad volt, amit egy kis városnézéssel dobtunk fel. A város együtt él a világbajnoksággal, minden buszmegállóban ott a versenyt hirdető plakát, és információink szerint a döntőkre már nem is lehet jegyet kapni” – mondta Szilágyi, aki az egyéni mellett a csapatban is esélyes az éremszerzésre.Elmondása szerint a magyar csapaton belül eddig remek a hangulat. Ez valószínűleg annai is köszönhető, hogy a magyarok sikerrel vették a selejtezőket. 

"Pénteken még folytatódnak a selejtezők és holnap kezdődnek a férfi és női kard 64-es tábla küzdelmei. Az én első ellenfelem az izraeli Woog lesz, ha megverem a román Zalomir és az ukrán Sturbabin győztesével mérkőzhetem meg” – mondta Szilágyi, aki a vb előtt kisebb sérüléssel bajlódott, de saját bevallása szerint ez már nem befolyásolja majd a világbajnoki teljesítményét.  

A bejegyzés trackback címe:

https://molcsapat-vivas.blog.hu/api/trackback/id/tr472427181

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása