MOL csapat Vívás Blog

Szilágyi Áront még a színházban is felismerik, de már megszokta

2014.01.16. 09:55 | MOL Csapat Blog | Szólj hozzá!

áron.jpgSzilágyi Áron számára hamar véget értek az ünnepek és januárban már az edzéseké volt a főszerep. Ez nem véletlen, hiszen februárban két Világkupa viadalon – előbb Madridban, majd Padovában – szerepel. Amíg az ünnepek alatt csak olyan „karbantartó” edzéseken vett részt, addig január eleje óta teljes gőzzel készül a szezonra, jelenleg Tatán edzőtáborozik.

Az ünnepek alatt azonban a pihenés mellett más jellegű kikapcsolódásra is volt ideje. Kedvesével a Centrál Színházban megnézték a Jó zsaru, rossz zsaru című darabot.

„Nagyon szeretek színházba járni, de a versenyidőszakban erre sajnos kevesebbszer van lehetőségem és nem jutok el minden olyan darabra, amire szeretnék. Szeretem a kortárs művek itthoni feldolgozását” – mondta Áron arról, miért is ezt a darabot választották.

Emellett elárulta, barátnőjével szoktak azzal viccelődni, melyikük a jó zsaru, és kiből lenne a rossz zsaru. Éppen ezért – többek között – ezzel a színházjeggyel lepte meg kedvesét karácsonyra.

„Mélyebb mondanivalóval rendelkezett, mint számítottam rá. Ugyanakkor nagyon szeretem az ilyen műveket. Ettől mást kaptam, mint vártam, de így is nagyon tetszett, hála a két fantasztikus színésznek” – mondta a Stohl András és Szabó Győző főszereplésével készült műről.

Áront a színházból kijövet többen is megállították, és még közel másfél évvel az olimpia után is többen gratuláltak neki. Elárulta, mostanra más „megszokta” a népszerűség ezen oldalát.

„Nekem is hozzá kellett szoknom ehhez a fajta népszerűséghez. Igazából örülök neki, mindig nagyon jól esik, ha valaki megállít, gratulál, vagy csak egyszerűem kezet akar fogni velem. Úgy gondolom, az ilyen apró kérésekkel nem rontják el az estémet, akárhol vagyok” – mondta a Vasas klasszisa.

Elárulta, az olimpia után rászakadt népszerűséget elsősorban a mellette lévőknek nehezebb volt megszokni, ő a nagy sürgés-forgásban hamar hozzá tudott szokni. Profizmusát mutatja, hogy a tavalyelőtti hatalmas siker után sem szállt el vele a ló, és népszerűségét próbálja jó célok érdekében felhasználni.

Többek között a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (NÉBIH) nagyköveteként már eddig is számos szituációban bizonyította elkötelezettségét a biztonságos és minőségi élelmiszerek mellett. A két másik „nagykövettel” Pokorny Liával és Rákóczi Ferenccel decemberben az ország egyik legismertebb csokigyárába látogattak, hogy személyesen győződjenek meg róla, minden a legnagyobb rendben van, és pontosan mire is kell figyelni az édességeknél.

A bejegyzés trackback címe:

https://molcsapat-vivas.blog.hu/api/trackback/id/tr175760773

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása