MOL csapat Vívás Blog

Szilágyi Áron Bayern Münchenes gofrisütőt kapott karácsonyra

2014.01.12. 14:54 | MOL Csapat Blog | Szólj hozzá!

szilágyi áron 2.jpgSzilágyi Áron sűrű, de eredményekben gazdag évet hagyott maga mögött. A Vasas olimpiai bajnok kardvívója tavaly egyéniben világbajnoki bronzérmet szerzett, míg a csapattal két Világkupa siker mellett az Európa-bajnokságon ezüstérmes lett. Emellett külön elismerés volt számára, hogy a budapesti világbajnokság alatt beválasztották a Nemzetközi Vívószövetség sportolói bizottságába.

Ilyen mozgalmas év után szinte természetes, hogy várta az év végét, hiszen az ünnepek alatt végre több időt tölthet a szeretteivel, barátaival.

„Az ünnepeket többnyire a családdal töltöttem, de olyan hamar eltelt ez a kis idő, mintha csak behunytam volna a szemem, máris vége lett az ünnepnek. Ennek ellenére mozgalmasan teltek a napok. Nem voltak nagy terveink, nem is utaztunk sehova, mégis hamar elrepült az idő” – mondta Áron a karácsony és szilveszter körüli időszakról.

„A családban alapvetően nem a hatalmas ajándékozásról szól a karácsony, ennek ellenére a kedvesemnek mégis sikerült meglepnie. Mivel tudja, hogy hatalmas Bayern München szurkoló vagyok, egy olyan gofrisütővel ajándékozott meg, amely úgy süti meg ezt az általam is nagyon kedvelt édességet, hogy bele is írja a gofriba hogy Bayern München” – mondta Áron az idei karácsony legkedvesebb ajándékáról.

Az olimpiai és világbajnok kardozó elmondta, kedvese örült, hogy örömöt tudott neki szerezni, arra azonban nem számított, hogy már az ünnepek alatt használnia is kell.

Elárulta, hiába profi élsportoló, az elmúlt hetekben nehezen tudott megálljt parancsolni önmagának, amikor a szülőktől, nagyszülőktől kapott finomságok, sütemények az asztalra kerültek.

„Megpróbálom ennek a „káros szenvedélyemnek” a hozadékát az edzéseken ledolgozni. Szerencsére az ünnepek alatt sem álltunk le teljesen, folyamatosan edzettünk. Már az előző héten elkezdtük a felkészülést az idei szezonra, és a jövő héten már el is utazunk Tatára edzőtáborba. Ez csak egy amolyan ráhangolódó hét lesz a közelgő versenyekre, ezt követően Budapesten folytatjuk a munkát” – mondta Áron.

Nem véletlen a korai szezonkezdet, hiszen februárban már két Világkupa viadalon kell teljesítenie. Előbb Madridban, majd egy héttel később Padovában kell bebizonyítaniuk legjobb kardozóinknak, hogy a tavalyi sikerek nem csak a véletlen művei voltak.

„Úgy érzem az alapozás jól sikerült, de kellett is a sok munka, hiszen egymás után jönnek a versenyek, az év eleji első versenyidőszak igencsak sűrű” – mondta a Vasas klasszisa.

A bejegyzés trackback címe:

https://molcsapat-vivas.blog.hu/api/trackback/id/tr155754396

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása